Προϊόντα


 

 WebFOCUS Business Intelligence Platform


 WebFOCUS.

Η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI platform), που προωθεί μια επιχειρηματική κουλτούρα και προλαμβάνει τις εξελίξεις, διευκολύνοντας έτσι τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παρέχει την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – απόδοσης, έχει χαμηλό λειτουργικό κόστος και περιλαμβάνει τέσσερα στοιχεία που αποτελούν μια επιτυχημένη στρατηγική Πληροφορικής: Data Integrity, Performance Management, Business Intelligence, και Advanced Analytics.

Performance Management


 WebFOCUS' Performance Management Framework (PMF).
Αποτελεί μια πλατφόρμα Νέας Γενιάς που προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εις βάθος λύση στην διαχείριση της Λειτουργικής Απόδοσης μιας επιχείρησης. Το PMF δίνει στην επιχείρηση την δυνατότητα εισαγωγής μιας κουλτούρας «υπευθυνότητας» και «αποδοτικότητας». Με άπειρες εκδοχές από end-user dashboards, metric blogging, ένα κατάλογο από industry metrics, την δυνατότητα συνδυασμού «ρίσκου» με στρατηγικές απόδοσης, προειδοποιητικά μηνύματα, λεπτομερείς αναλυτικές καταστάσεις, στρατηγικό σχεδιασμό, και εύχρηστα setup wizards, το PMF είναι απαράμιλλο.


Enterprise Search


 Πληροφορίες που υπάρχουν μέσα σε ένα Οργανισμό ή μια Επιχείρηση, είναι ενίοτε πολύ δύσκολο να βρεθούν. Όμως με το WebFOCUS Magnify, οποιαδήποτε δομημένα ή αδόμητα δεδομένα, ασχέτως πηγής ή τοποθεσίας, είναι εύκολο να βρεθούν. Το Magnify επιτρέπει σε χρήστες να ωφεληθούν από την χρηστικότητα ενός Google-like interface για άμεση πρόσβαση σε λεπτομερή αρχεία, αδόμητα έγγραφα, συγκεντρωτικές καταστάσεις κλπ.


Enterprise Information Management


Οι ολοένα και πιο σύνθετες επιχειρηματικές συναλλαγές, έχουν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία τεράστιου όγκου δεδομένων. Όταν αυτά τα δεδομένα υπάρχουν σε ανόμοια συστήματα και αρχεία, είναι σχεδόν αδύνατον να υπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα, διευθυντικά στελέχη και άλλοι υπάλληλοι σε θέσεις ευθύνης, συχνά λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις βασισμένοι σε πληροφορίες που μπορεί να είναι λειψές, να περιέχουν λάθη ή να είναι παρωχημένες.

Το iWay EIM Suite διευκολύνει την διαχείριση κάθε πληροφορίας της επιχείρησης, σε πραγματικό χρόνο, από οπουδήποτε. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα δεδομένα, ή από το αν είναι σε δομημένη ή αδόμητη μορφή, το iWay EIM Suite ολοκληρώνει, εμπλουτίζει και μετασχηματίζει τα δεδομένα, με διαφανή τρόπο, σε έγκαιρη και σχετική πληροφορία. Το iWay EIM Suite περιλαμβάνει εκτενείς υπηρεσίες ποιοτικού ελέγχου (Data Quality Services) που εξασφαλίζουν την μέγιστη ακρίβεια, έγκαιρη παράδοση, αξιοπιστία, και απ’ άκρου εις άκρο διαχείριση όλων των metadata και master data, και πολλών άλλων.

bi2

  

iWay Software Pre-Built Integration Components


Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για ένα Οργανισμό, είναι η ολοκλήρωση Συστημάτων και Εφαρμογών (Integration). Δηλαδή να καταφέρουν να κάνουν όλα τα συστήματά τους, είτε έχουν αναπτυχθεί εξ ιδίων είτε έχουν αγοραστεί ή αποκτηθεί από συγχωνεύσεις, να λειτουργούν ενιαία. Το iWay Software προσφέρει μια πλήρη σουίτα από pre-built components που βοηθούν την ολοκληρωμένη λειτουργία ανόμοιων συστημάτων χωρίς την ανάγκη να γραφτεί κώδικας. Το iWay Software δουλεύει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, με οποιοδήποτε προ-εγκατεστημένο λογισμικό επιτρέποντας στα πάντα να δουλεύουν από κοινού.

 

Oracle Database


Μια Οικονομική και πλήρης Βάση Δεδομένων

Η Oracle Database 11g Standard Edition είναι μια οικονομική και πλήρης Βάση Δεδομένων για Servers που διαθέτουν έως 4 sockets. Περιλαμβάνει Oracle Real Application Clusters για υψηλή διαθεσιμότητα, παρέχει ασφάλεια και απόδοση επιπέδου enterprise-class, είναι εύκολη στη διαχείριση και μπορεί εύκολα να επεκταθεί όπως αυξάνονται οι ανάγκες. Είναι επίσης συμβατή προς τα επάνω με την έκδοση Enterprise και μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί με το ρυθμό που αυξάνονται οι ανάγκες σας.

Τρέχει σε Windows, Linux και Unix λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολη στη διαχείριση μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών και δυνατοτήτων αυτοδιαχείρισης. Παρέχει βελτιστοποίηση στην ανάπτυξη εφαρμογών με Oracle Application Express, Oracle SQL Developer και Oracle Data Access Components for Windows.